Home

De firma Smisdom Plastics introduceerde het modulaire FIX2 systeem voor zitmanden aan de hengelsport.

Dit gepatenteerde systeem was het startsein voor de ontwikkeling van een heel assortiment moduleerbare viskorven, visstations en visplatformen. Samen met de FCS Fishing Control accessoires resulteerde dit in de FIX2 product series voor het wedstrijdvissen.

Wij hebben een uniek concept gerealiseerd dat de visser toelaat om verschillende onderdelen te combineren, wanneer hij dat wil en hoe hij dat wil, om zo tot een persoonlijk geheel te komen.

Om onze marktpositie te kunnen handhaven en in de mogelijkheid te verkeren van alle potentiële hengelsport beoefenaars te bereiken, werden er ondertussen ook andere productlijnen ontwikkeld.

Voor de jonge visser werd de Evolution Concept Box serie getekend. Deze goed zittende viskoffer is perfect geschikt om de vreugde en het plezier van hengelen te ontdekken.

Als extra werden ook enkele alledaagse, kleine en interessante hengelaccessoires toegevoegd, zoals madedozen, onderdelendozen, hengelsteunen, enz..

Dankzij dit volledig gamma van kwalitatieve producten, voor recreatieve en wedstrijd doeleinden, is Smisdom Plastics een unieke onderneming geworden en geëvolueerd naar één van de belangrijkste fabrikanten van zitmandsystemen & hengelsport accessoires wereldwijd.